Gandi Fi
Multi Niche Blog

3 merkkiä siitä, että verkkoliiketoiminta on kadonnut!

Hei siellä! Joten aloitit verkkoliiketoimintasi jonkin aikaa sitten ja yhtäkkiä olet huolissasi koko shebangista? Tämä on täysin luonnollista ja asia, jonka kaikki pienyrittäjät käyvät läpi, mutta se voi myös olla varhaisvaroitus merkki siitä, että kaikki ei ole niin hyvin kuin miltä näyttää. Oman yrityksen hoitaminen ei ole helppoa, ja vaikka työskenteleminen itsellesi todella houkuttelee, et välttämättä ole kiinnostunut tästä työstä. Joten tämä artikkeli auttaa sinua tunnistamaan, oletko tullut kytkentäsi loppuun tai olet yksinkertaisesti huolissasi mistä tahansa erityisesti. Vietä muutama minuutti sisällön tarkastamiseen, ja toivomme todella, että voit tehdä hyvityksen ennemmin kuin myöhemmin.
Mikä liiketoimintamalli?
Jos tuijotat yritystäsi päivällä ilman todellista suunnitelmaa tai liiketoimintamallia, on todennäköistä, että olet muodostanut sen samalla tavalla kuin olit mukana. Riippumatta siitä, kuinka pieni tai yksinkertainen liiketoiminta-alueesi on, sinun on todella suunniteltava hyvissä ajoin. Mittarit ovat vain yksi osa koko shebangia, ja jos et pysty keksimään useampaa kuin yhtä tapaa ansaita rahaa työstäsi, tuijotat pian kuiluun. Tuotteesi on oltava vastaus jonkun ongelmaan, ja jos se ei ole, ajattele kovasti jotain, joka todella vastaa tätä kuvausta.
Se ei todellakaan ole kaikki sinusta!
Saatat olla kappaleen fani ja olet jotenkin jopa vakuuttanut muutamat muut surulliset sielut, että yrityksesi on jatkoa hyvälle itsellesi, mutta olet todella harhaanjohtava täällä. Aloita katsomalla suurempaa kuvaa ja nähdä, kuinka tuotemerkkisi sopii kaikkien kilpailijoiden kanssa, etenkin asiakkaan näkökulmasta. Tämän avulla voit havaita puutteet ja toivottavasti korjata ne ajoissa. Aloita kirjoittaminen vähemmän omista tottumuksistasi ja enemmän aiheista, jotka voivat lisätä todellista arvoa lukijan elämään. Tällöin brändisi alkaa nähdä jotain hyödyllistä ja tarkemman harkitsemisen arvoista. Ota itsesi pois kuvasta ja ota mukaan mukaan brändisi ja asiakkaasi.
Online ei ole helppoa
Vaikka käsitys siitä, että työskenteleminen kotona ilman Internet-yhteyttä ja hienoja ideoita on helppoa, ei todellakaan ole. Sinun on käytettävä joitain vakavia tunteja, eikä ole mitään takeita siitä, että tekemäsi toimii päivän lopussa. Kokeile kaventaa palvelujasi tai tuotteitasi ja löytää tietty yleisö, joka todella tarvitsee sitä, mitä tarjoat. Ja sijoita projektiin tarpeeksi työtä, jonka tunnet todella uupuneen päivän lopussa. Silloin saatat vain olla jotain melko hyvää, muuten vain anna se ja palaa takaisin 9-5: eesi!
Yhteenveto
Toivomme, ettet näe näitä merkkejä Torontossa sijaitsevassa laminaattilattiapäällysteessäsi, mutta jos havaitset, sinulla on ainakin aikaa muuttaa!

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.