Gandi Fi
Multi Niche Blog

3 parasta kauneussalongien luomaa mobiilisovellusta

Nykypäivän yhteiskunnassa useimmat ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​töissä. Jopa kotiäidit ovat kiireisiä koko päivän, ja heillä on täydellinen luettelo tehtävistä, jotka on suoritettava yhdessä päivässä, lapsen poimimisesta jalkapalloharjoittelusta tai päivittäistavaroiden hankkimisesta ja illallisen valmistamisesta. Tämän vuoksi monet heistä eivät pysty saamaan tarvittavaa hoitoa ulkonäönsä ja hahmonsa ylläpitämiseksi. Täältä tulevat kauneushoitolat.
Nopeasti kasvava suosio vuosien varrella, kauneushoitolat auttavat naisia, jotka ovat uhrautuneet työssä ja kotona, palauttamaan kauneutensa. Mutta mistä tietää, mitkä sopivat holhota? Mobiilisovellusten nousun ansiosta naiset voivat nyt oppia kauneushoitoloista ensin puhelimellaan tai tablet-laitteillaan ilman, että heidän tarvitsee kysyä tai käydä tusinassa kaupassa. Tässä on joitain parhaita sovelluksia, joita kauneushoitolat tekevät.
HC Frisersalong
HC Frisersalong on kampaamo, jossa on loistava sovellus, joka on saanut paljon hehkuvia arvosteluja. Se on fantastinen mutta yksinkertainen, koska etusivu on hyvin yksinkertainen ja sen avulla voit liikkua sovelluksessa helposti. Painikkeet ovat myös hyvin suoria, ja niiden avulla voit ottaa yhteyttä heihin tai tehdä varauksen heidän salonkiinsa vain sormen napautuksella. Siinä on seuraavat ominaisuudet:
• Laaja valokuvakirjasto, jossa on lukemattomat hiusmallit.
• Yksinkertaiset työkalut, joiden avulla voit oppia lisää salonista ja sen toiminnasta.
• Täydellinen luettelo kaikista yrityksen kampaamoista, joista voit valita.
Salon Rouge
Salon Rogue on kauniisti tehty sovellus, joka jättää sinulle syvän vaikutelman heti, kun napsautat sitä. Sen etusivu on täynnä tyylikkäitä taiteellisia malleja, mutta se ei välttämättä tarkoita, että se olisi häiritsevää ja vaikeaa navigoida. Itse asiassa kaikki tarvitsemasi painikkeet ovat kätevästi yhdellä rivillä alareunassa, joten voit käyttää tämän sovelluksen ominaisuuksia helposti ja siirtyä osasta toiseen tarvitsematta tehdä muuta kuin vain vähän napautusta. Sovelluksen ominaisuudet:
• Galleria kampauksista, joista valita, kahdessa ryhmässä miehiä ja naisia.
• Kartta, jonka avulla voit nähdä sijaintisi kätevästi poistumatta sovelluksesta.
• Eri yhteydenpitomenetelmät, joita voit käyttää päästäksesi salonkiin.
Pelkät hiukset ja kauneushoitola
Pelkät hiukset ja kauneushoitola on erittäin suosittu sovellus, joka on saanut paljon latauksia. Valittavana on valtava valikoima palveluita, jotka vaihtelevat kynsitaiteesta spray-parkitukseen, luetteloa voidaan jatkaa. Jokaiselle palvelulle on tarjolla kymmeniä vaihtoehtoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei sinulla ole tarpeeksi ideoita. Tämä upea sovellus tarjoaa sinulle:
• Valtava luettelo palveluista, joissa on tarkempi kuvaus, kun napsautat niitä.
• Facebook-linkki, josta löydät uusimmat tapahtumat salissa.
Tietoja yrityksestä ja sen henkilökunnasta, jotta voit valita keneltä haluat ostaa palveluja.

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.