Gandi Fi
Multi Niche Blog

3 tapaa tapaa parantaa hakukoneoptimointia sisällömarkkinoinnilla

Okei, pelin nimi on melko yhtenäinen, kun kyse on yrityksesi verkkosivustosta, kaikki ja heidän koiransa haluavat olla Googlen ensimmäisellä sivulla, mieluiten myös ylimmässä asemassa! Mutta tämä ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää, koska vaikka on olemassa lukemattomia menetelmiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän tavoitteen, sinun on todella noudatettava tiettyjä parhaita käytäntöjä. Puhumme SEO: n loistavasta maailmasta täällä, ihmiset, ja tämä artikkeli näyttää tarkalleen, kuinka voit käyttää tätä yrityksesi verkkosivustojen orgaanisten sijoitusten parantamiseen. Kuten aiemmin mainitsimme, on olemassa kaikenlaisia ​​tapoja nousta noihin sijoituksiin, mutta aiomme keskittyä kolmeen, joiden on osoitettu merkitsevän näitä ruutuja useammin kuin ei!
Rakenna asiaankuuluvia linkkejä!
Linkkien tarkoituksena on liittää verkkosivustosi tai blogisi paremmalle luokiteltuihin sivustoihin tavalla, joka vetoaa mahtaviin hakukoneisiin. Luomalla hienoja vierasviestejä ja pitämällä niitä isännöityinä markkina-alueesi asiaankuuluvilla sivustoilla on paras tapa vakuuttaa Google, että blogisi on todella aika hyvä. Hyviä uutisia on, että niin kauan kuin olet kunnollinen kirjailija, jolla on hyviä huomioita, voit saada sen helposti tekemättä hikiä. Etsi Internetistä sivustoja, jotka houkuttelevat kohdeyleisöäsi, ja tutustu sisältöön tarkemmin. Kun sinulla on lyhyt luettelo todella siisteistä sivustoista, ota yhteyttä blogimestareihin ja kysy heiltä, ​​pelaavatko he palloa. Yritä käyttää heidän nimensä ja valita aina aihe, jota ei ole aiemmin käsitelty. Jonkin ajan kuluttua sinulla pitäisi olla muutama vakiintunut blogisivusto, joilla on joukko hienoa kopiota. Sen lisäksi, että käytät kaikkia tärkeitä käänteisiä linkkejä oman sivustosi tuomiseen Googlen näkymään, saatat myös houkutella kokonaan uuden yleisön.
Sisältökeskukset
Google rakastaa verkkosivustojen skannaamista selvittääkseen, kuinka viileä sisältö todellisuudessa on. Avainsanat ovat kuukauden maku, mutta unohda roskapostitekniikat, koska niistä rangaistaan. Käytä avainsanoja yhteen laadukkaan sisällön ja sisällön keskittimien avulla. Nämä toimivat yhdistämällä erilliset artikkelit yhteen tekstin kanssa. Esimerkkinä voi olla verkkosivusto, joka koskee reseptejä, ja useita sivuja, jotka kaikki linkittävät toisiinsa yhteisen teeman kautta, erityisesti koskien autismin hyperbarista happihoitoa Torontossa. Tämä kertoo Googlelle, että olet rahalla kopiolaadullasi, ja sijoituksesi nousee seurauksena.
Ainutlaatuiset avainsanat
Millä tahansa toimialalla satut olemaan, varmista aina, että avainsanasi ovat suosituimpia. Käytä myös avainsanoja, jotka liittyvät vain omaan kapealle. Tämä välttää kilpailua ja lisää mahdollisuuksiasi löytää sivustosi, kun potentiaalinen asiakas soittaa nämä sanat hakupalkkiin!
Noudattamalla näitä tappaja 3 -vinkkejä verkkosivustosi nousee Google-puuhun käyttämättä penniäkään mainontaan.

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.