Gandi Fi
Multi Niche Blog

3 tyylikkäintä kampaussovellusta, joita sinun on kokeiltava

Kaikki rakastavat kokeilla uutta kampausta ajoittain. Olipa se sitten halua seurata uusinta muotia ja trendejä, yrittää jättää vaikutelma suurelle tapahtumalle, kuten juhliin ja häihin, tai yksinkertaisesti vain yrittää erilaista iloa hauskanpitoon, se on prosessi, jolla hiuksillemme annetaan uusi ilme on nautittavaa yhtä paljon kuin seikkailunhaluista. Suurin ongelma ja riski, jonka kohtaamme ajatellessamme tuon perm: n tai värin värin hankkimista, on tietämättä, näyttäisikö se hyvältä, kun kaikki on valmis.
Oletko varma, että tämä kampaus sopisi hyvin pukuun ja asusteisiin? Onko kasvosi muoto sopiva tämän tyyppisille hiuksille? Nämä ovat kysymyksiä, jotka esitämme itsellemme ennen kuin menemme salonkiin. Sen sijaan, että kuulisit kampaajaa, joka saattaa pommittaa sinua useilla vaihtoehdoilla, jotka lopulta huimaavat sinua, miksi et yritä tehdä itse päätöstäsi käyttämällä joitain mahtavia sovelluksia, jotka ovat saatavilla tällä hetkellä? Tässä on joitain tyylikkäimpiä kampaussovelluksia, joita sinun tarvitsee vain kokeilla.
Hiukset kotona
I Love Your Hair on erittäin arvostettu sovellus, jonka suosio kasvaa nopeasti. Siinä on lukemattomia hiustyylien opetusohjelmia, joita kukaan muu kuin useita palkittuja brittiläisiä kampaajia Anita Cox McMillan antaa, ja voit ottaa uuden kampauksen mukavasti omasta kodistasi sen sijaan, että vietät matkan salonkiin. Siinä on seuraavat ominaisuudet:
• Vaiheittainen video siitä, kuinka saada aikaan mahtavat kampaukset.
• Erilaisia ​​kampausvaihtoehtoja.
• Erilaisia ​​tekniikoita kampausten saavuttamiseksi mukavasti omassa kodissasi.
Hiusten värikoppi
Tämä on väkijoukolle, joka yksinkertaisesti rakastaa hienojen värien saamista hiuksilleen hyvin usein. Hiusten värikoppi on yksi parhaista käytettävissä olevista sovelluksista, jonka avulla voit nähdä, miltä näytät eri väreillä. Se on erittäin muokattavissa, ja voit muuttaa kaikkien hiusten värin vaaleasta punaiseksi tai lisätä vain hienoja raitoja ja kohokohtia täällä ja siellä. Sinun tarvitsee vain ladata valokuvasi ja voit levittää tonnia värejä niiden paletilta, katsella tarkkaan mahdollisia uusia hiuksiasi ja tehdä viisas ja laskettu päätös ennen sitoutumista uuteen väriin. Tämä sovellus sisältää:
• Laaja valikoima hiusvärejä.
• Toiminto antaa sinun nähdä, miltä uusi hiusväri näyttää sinulle.
• Hyvin muokattavissa olevat värjäystasot kohokohdista aina hiuksiin.
Ohjattu kampaus
Niille, jotka ihmettelevät, miltä ne näyttävät julkkisten kampausten kanssa muotinäytöksessä tai palkitsevat punaisen maton, Hairstyle Wizard on ratkaisusi. Se sisältää useita kampauksia, joista voit valita, mukaan lukien tällä hetkellä trendit, joten et voi vain valita mieltymystesi mukaista tyyliä, mutta myös saavuttaa ajan. Se antaa sinulle:
• Uusimmat trendit.
• Valtava kampauskirjasto, josta voit valita mieltymystesi mukaan.
• Erittäin muokattavissa, joten voit sekoittaa.

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.