Gandi Fi
Multi Niche Blog

4 parasta modernin Canon-tulostimen tyyppiä

Canon on ollut johtava kamera ja tulostin viimeisen vuosikymmenen aikana, ja se tarjoaa kaikille maailmanluokan korkealaatuisia tuotteita sekä kuluttajille että yrityksille / yrityksille. Tulostusteollisuudessa Canon on pysynyt jatkuvasti kilpailijoiden edellä julkaisemalla korkealaatuisia tulostimia ja kopiokoneita. Tässä on joitain heidän viimeaikaisia ​​ja aiempia julkaisujaan mahtavista Canon-tulostimista!

Mustesuihkutulostimet: Yksi toiminto

Yksitoimisten mustesuihkutulostimien painopiste on tarjota korkealaatuinen tulostin, joka on myös edullinen. Canonin yksitoimiset mustesuihkutulostimet ovat nopeita, luotettavia ja pienikokoisia. Tämän tyyppisiä malleja on saatavana useita, ja ne eroavat toisistaan ​​hinnassa, ja kalliimmat mallit lupaavat nopeaa tulostusnopeutta erittäin pienessä pakkauksessa laadusta tinkimättä.

Mustesuihkutulostimet: monitoimilaitteet

Canonin monitoimitulostimet keskittyvät tarjoamaan luettelon hyödyllisistä toiminnoista, kuten tulostus, skannaus ja faksaus, kaikki pienikokoisina pakkauksina, jotka eivät ole paljon suurempia kuin niiden yksitoimiset tulostimet. Kuten aina, Canon ei tee kompromisseja laadun suhteen ja lupaa kelloja ja vihellyksiä, kuten pienikokoisen LCD-kosketusnäytön premium-malleissa, joiden avulla voit nähdä esikatselun ennen sen tulostamista. Tämä on suosikki valinta kodin omistajille, jotka haluavat pienikokoisen koneen, joka voi tulostaa, skannata ja faksata.

Lasertulostimet: Yksi toiminto

Canonin yksitoimiset lasertulostimet on tarkoitettu suurille toimistoille yrityksissä ja yrityksissä. Keskittyessä erittäin korkeaan minuutissa tulostettavaan yksitoimiseen lasertulostimeen, huippuluokan mallit saavuttavat jopa 30 sivua minuutissa (PPM). He käyttävät väriaineita mustan musteen sijaan, mikä on pitkällä aikavälillä halvempaa.

Lasertulostimet: All-in-one (AIO)

Suuret koot, Canonin kaikki yhdessä lasertulostimet lupaavat suuria tulostusnopeuksia, väritulostusta, skannausta, faksaamista ja kopiointia yhdessä kotelossa samalla, kun ne tarjoavat laadukkaita tuloksia. Nämä AIO: t on tarkoitettu käytettäviksi suurissa toimistoissa, joissa suuret ja monimutkaiset tulostustyöt ovat yleisiä. Ensiluokkaiset mallit voivat myös tukea sekä langatonta että langallista tulostusta, ja pelkästään tämä ominaisuus tekee asioista paljon tehokkaampia!

Comments are closed.