Gandi Fi
Multi Niche Blog

4 sovellusta, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan kaupallisen ilmastointilaitteen

Kun olet kiinnostunut saamaan ilmastointia kaupallisiin tarkoituksiin, kuten pienyrityksiin, kannattaa tehdä se oikein. Tällaisissa ympäristöissä on yleensä tarpeen käyttää enemmän rahaa kuin kotimaiseen LVI-järjestelmään. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että huomattavan määrän rahan menettämisen riski on suuri, jos teet väärän päätöksen. Onneksi voit käyttää useita sovelluksia opastamaan sinua oikean käyttöön otettavan LVI-suunnitelman tunnistamisessa. Jotkut tunnetuimmista näistä ovat:
LVI-kaverin kuormitus laskettu
Ilmastointitarpeiden mitoitus on tärkeä osa suunnittelua sen saamiseksi. Suurimman osan ajasta ilmastointilaitteen luokituksen määrittäminen edellyttää, että tehdään useita monimutkaisia ​​laskelmia. Nämä ovat yleensä hieman hämmentäviä ihmisille, jotka eivät ole tottuneet tekemään niitä. Tämä sovellus automatisoi laskelmat ja varmistaa, että mitoitus on mahdollisimman tarkka. Se vähentää myös riskiä investoida ilmastointilaitteeseen, joka hukuttaa laitoksen sähköjärjestelmän.
LVI-kanavamitta
Tämä sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-alustoille. Käyttäjä syöttää pienen määrän muuttujia, mukaan lukien käytettävän ilmastointilaitteen luokitus, ja sitten se laskee ihanteellisimman rakennettavien kanavien koon ilmastointilaitteen sijoittamiseksi. Useimmat ihmiset ajattelevat, että tämä on päätös, joka voidaan tehdä mielivaltaisesti. Tästä päätettäessä on kuitenkin käytettävä muuttujia, kuten suurin ja pienin kitkahäviö, sekä ilmavirtauslukuja. Oikean kanavakoon valinta vaikuttaa ilmastointilaitteen pitkäikäisyyteen ja vaikuttaa myös rakennuksen mukavuuteen.
Genteqin energiansäästölaskin
Asennettaessa LVI-järjestelmää kaupallisessa mittakaavassa on tärkeää tietää, mitä järjestelmän kustannusten suhteen voidaan odottaa. Tämä sovellus laskee nopeasti järjestelmän käyttökustannukset, ja voit sitten käyttää sitä päättääksesi, investoiko se siihen vai ei. Jos käy ilmi, että ajattelemasi järjestelmä on sinulle liian kallis, voit löytää muita vaihtoehtoja sen sijaan, että sitoutuisit käyttämään kestämätöntä LVI-järjestelmää. Uutta LVI-järjestelmää asennettaessa sitä voitaisiin käyttää myös osana prosessia sen selvittämiseksi, onko vaihdolla taloudellista merkitystä.
WRMobile
Tämä sovellus tarjoaa teknisiä papereita eri ilmastointilaitteista. Sitä voidaan käyttää oppaana, kun vaihdat joitain ilmastointilaitteen osia tai asennat niitä.
Suurin osa yllä olevista sovelluksista tarjoaa teknistä tietoa, ja ne soveltuvat paremmin LVI-ammattilaisten käyttöön. Löydät niistä kuitenkin edelleen hyödyllisiä, kun teet päätöksen ilmastointilaitteiden asennuksesta. Suurin osa niistä on joko ilmaisia ​​tai maksaa alle 20 dollaria, mikä tekee niistä sen arvoista. Käyttämällä niitä säästät sekä rahaa että aikaa!

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.