Gandi Fi
Multi Niche Blog

Aloittelijan 4 perusblogivirhettä, jotka räjäyttävät

Hei, jos olet äskettäin päättänyt perustaa oman blogisi keinona mainostaa yritystäsi, tervetuloa klubiin! Yritysblogit voivat olla uskomaton tapa ansaita kunnollinen kuori, ja kun ne tehdään oikein, ne voivat tehdä ihmeitä verkkosivustosi tulosprosentille. Mutta on monia tapoja saada tämä markkinointi-ihme täysin väärin, ja voit jopa tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä pitkällä aikavälillä. Mutta älä huoli liikaa, tämä lyhyt artikkeli näyttää kuinka välttää näitä bloopereita ja voi jopa auttaa sinua tekemään myös rahapajan!
Musiikki, musiikki ja paljon muuta!
Okei, anna meidän saada yksi asia täysin selväksi täällä, musiikki saattaa hyvinkin saada maailman kiertämään, mutta verkkosivustosi tai blogisi ei tarvitse mitään näistä suloisista jutuista. Kun vierailet blogissa ja aloitat jotain mielenkiintoista selaamista, miltä sinusta tuntuu, kun joku kauhea ääniraita räjähtää heti keskittymisesi läpi? No, luultavasti äänestät sormillasi ja menet muualle. Joten miksi sinun pitäisi pilata täysin hyvä blogi, jolla on suuri sisältö pakottamalla yksilöllinen musiikkimaku köyhille vierailijoille? Se hidastaa myös sivustosi latausnopeutta, eikä se myöskään auta.
Tumma taustan suunnittelu
Tämä ilkeä ja miellyttävä blogisuunnittelu voi merkitä kaikki omat ruutusi, mutta usko meitä, kun sanomme, että se ei leikkaa sitä todellisessa maailmassa. Blogisi on oltava luettavissa ja sillä on vaalea tausta, jossa on mukava rohkea tyyli, selkeällä kirjasimella on varmasti se pata. On paljon vaikeampaa lukea verkossa kuin varsinainen paperi, joten älä tee siitä vaikeampi kuin sen on oltava.
Sivupalkin ongelmat
Niillä sekaisin sivupalkkeilla voi olla erittäin paljon tietoa ja navigointipotentiaalia, mutta ne häiritsevät myös lukijasi suurta aikaa. Luo herkullinen valkoinen tila ja tarjoa kävijöillesi sen sijaan vähän valoa ja sävyä. Jos oma sivupalkki on täynnä omia suosittelulinkkejäsi ja muita kunniamerkkejä, älä päästä eroon niistä, tee vain uusi sivu ja linkitä ne kotisivullesi. Tämä toimii paljon paremmin ja navigointi on paljon vähemmän ongelma.
Linkittää puhaltavat termit
Jos haluat todella, että lukijasi napsauttavat linkkejäsi, unohda napsauttaa tätä pienillä sinisillä painikkeillasi, miksi et käytä avainsanaa ja upota linkki sen sijaan pääkopioon? Käyttämällä näitä huolellisesti voit myös lisätä SEO-arvoa ja sivusi näyttää paljon houkuttelevammalta. Jos joku on koskaan etsinyt termiä ”napsauta tästä”, kuinka monta tulosta luulisi, että pieni kastanja keräisi? Jos ajattelet markkinoida mukautettuja keittiökaappeja blogissasi, voit tehdä paljon pahempaa kuin käyttää tätä avainsanaa lähtevään linkkisi.
Valmiina aloittamaan?
Emme lupaa, että nämä 4 vinkkiä tekevät sinusta miljardööri, mutta ne varmasti auttavat sinua välttämään suuria sudenkuoppia!

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Comments are closed.