Gandi Fi
Multi Niche Blog

Kolme parasta asiaa, jotka sinun pitäisi tietää kaikista kiropraktikoista

Kiropraktikot ovat sertifioituja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka keskittyvät tuki- ja liikuntaelimistön ja hermoston häiriöiden parantamiseen ja lievittämiseen sekä yleisen terveytesi parantamiseen. Klinikat tarjoavat yleensä kiropraktiikkapalveluja, kuten hermo- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito, joka ei rajoitu pelkästään niskakipuihin, selkäkipuun, päänsärkyihin ja raajojen nivelkipuihin.

Vain pari kättä

Kiropraktikot harjoittavat lääkkeettömää ja käytännönläheistä lähestymistapaa terveydenhuoltoon, joka sisältää potilaan tutkimuksen, diagnosoinnin ja asianmukaisen ja asianmukaisen hoidon. Kiropraktikoille annetaan koulutusta laaja-alaisiin diagnostiikkataitoihin, ja he suosittelevat toisinaan usein hoito- ja kuntoutusharjoituksia. Heitä opetetaan myös tarjoamaan hyödyllisiä ruokavalio-, elämäntapa- ja ravitsemusneuvoja entistä laajemman potilasjoukon auttamiseksi.

Yksi yleinen käytäntö

Hyvin yleinen kiropraktikoiden suorittama terapeuttinen menettely tunnetaan nimellä “selkärangan manipulointi”, joka tunnetaan myös nimellä “kiropraktinen säätö”. Tämä toimenpide tehdään palauttamaan nivelten liikkuvuus kohdistamalla kiinteä määrä voimaa manuaalisesti niveliin, joiden liikkeet olivat rajoitettuja kudosvaurion seurauksena.

Kudosvammat, joita ei hoideta asianmukaisesti ja nopeasti, voivat aiheuttaa vielä suurempia ongelmia tulevaisuudessa. Tällaiset vammat johtuvat usein yhdestä traumaattisesta tapahtumasta, kuten erittäin painavan esineen väärästä nostamisesta tai istumisesta hankalassa asennossa, joka aiheuttaa epämukavuutta pitkäksi aikaa. Vahingoittuneet kudokset käyvät läpi muita muutoksia, jotka voivat aiheuttaa tulehdusta ja lisääntyvää kipua. Tämä toimenpide palauttaa nivelet ja kudokset, jotka lievittävät kipua ja antavat kudosten toipua ja parantua tietyn ajan kuluessa.

Kuinka kiropraktikko ratkaisee lääketieteellisiä ongelmia

Eri potilaita voidaan hoitaa useilla tavoilla, joten kiropraktikot voivat arvioida niitä joko laboratoriotesteillä, kliinisellä tutkimuksella, diagnostisella kuvantamisella ja muilla toimenpiteillä parhaan mahdollisen hoidon määrittämiseksi potilaalle. Diagnoosin jälkeen, jos kiropraktiikka ei ole sopiva hoito potilaalle, kiropraktikko ohjaa potilaat helposti muiden sopivien terveydenhuollon tarjoajien luokse hakemaan hoitoa.

Comments are closed.