Gandi Fi
Multi Niche Blog

Kolme parasta käyttökelpoista mustepatruunatyyppiä

Kun ostat tulostimen, tulostimeen on yleensä asennettu valmiiksi sarja mustesäiliöitä, tai voit joutua ostamaan ulkoisen mustekasettisarjan alennettuun hintaan. Paljon käytön jälkeen saatat huomata, että mustekasettien taso on loppumassa. Tämä edellyttää uusien mustepatruunoiden ostamista! On tunnettua, että mustepatruunat voivat olla melko kalliita. Siksi jotkut yritykset ovat alkaneet löytää muita edullisempia ratkaisuja. Itse asiassa on kolmentyyppisiä mustepatruunoita, nimittäin OEM-kasetteja, yhteensopivia kasetteja ja kunnostettuja / uudelleen täytettyjä kasetteja. Tässä on yksityiskohtainen selitys kustakin niistä!

OEM-mustepatruunat

Nämä mustekasetit ovat itse kirjoittimien valmistajia. Siksi mustekasetit ovat laadukkaita ja takaavat, että ne sopivat tulostimeen. Koska valmistajat pystyvät kalibroimaan mustepatruunat itse, näillä patruunoilla on korkein riittoisuus ja pienin virhesuhde. Tämä on kuitenkin hintansa – OEM-mustepatruunat ovat kalleimpia. Jos haluat korkeaa laatua ja et halua maksaa palkkioita, OEM-mustepatruunat ovat sinulle.

Kolmannen osapuolen mustepatruunat

Kuten nimestä voi päätellä, nämä mustekasetit ovat kolmansien osapuolten tekemiä eivätkä tulostimen valmistajien itsensä. Vaikka ne ovat halvempia kuin OEM-mustekasetit, niiden vikaantumisaste voi olla korkeampi, eivätkä ne välttämättä tuota yhtä paljon tulosteita kuin OEM-mustekasetit. Niiden tulostuslaatu ei välttämättä ole paras kuin OEM-mustekaseteissa.

Uudelleen täytetyt ja kunnostetut mustekasetit

Näitä mustepatruunoita on käytetty aiemmin, ja kun ne ovat tyhjät, valmistaja tai kolmas osapuoli puhdistaa ja täyttää kasetin musteella. Tämäntyyppiset mustepatruunat ovat halvimpia, mutta käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että joitain uudelleen täytettyjä ja kunnostettuja mustepatruunoita ei ehkä ole puhdistettu kunnolla ja niiden vikaprosentti voi siten olla suurempi kuin OEM-mustekaseteissa.

Comments are closed.