Gandi Fi
Multi Niche Blog

Kolme parasta tekijää, jotka muodostavat laadukkaan sekalaisen taistelulajien kuntosalin

Sekalaiset taistelulajien (MMA) harjoittelu ja oppitunnit ovat olleet yhä suositumpia viime aikoina. Tämä voi johtua siitä, että useammat ihmiset haluavat oppia suojelemaan itseään ja kykenevät kostamaan, kun he ovat vaarassa. Monet ihmiset pitävät tätä mahdollisuutena avata MMA-kuntosaleja, koska sellaisille on varmasti kysyntää. Naapurustosi MMA-kuntosalin omistaja ja perustaja ei kuitenkaan ehkä ole edes ollut taistelussa tai missään muualla lähellä taistelulajien harjoittelua! Ihmiset pettävät usein väärennetyillä todistuksilla ja MMA: n “kouluttajien” mainitsemilla saavutuksilla ja ilmoittautuvat siten heidän alleen toivoen oppivansa jotain hyödyllistä. Tässä on 3 asiaa, joihin on syytä kiinnittää huomiota, kun valitset aidon taistelulajien (MMA) kuntosalin!

Opettajan kyky vastata kysymyksiin ja hänen kokemuksensa esittely

Usein paras tapa tietää, saatko todellisen sopimuksen vai ei, on nähdä se omin silmin. Monilla MMA-kuntosaleilla on avoimet konseptit, joiden avulla kävijät voivat käydä peruskierroksen kuntosalin sisätiloissa. Sieltä voit selvittää, onko tietty ohjaaja todellinen vai ei. Selvitä myös ajatuksesi ja kysymyksesi heidän kanssaan – hyvämaineisen MMA-kuntosalin / ohjaajan pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle vastauksia helposti.

Kysy mielipiteitä kuntosalista

Paras tapa tehdä niin on kysyä ammattitaistelijoilta, ovatko he kuulleet tästä kuntosalista aiemmin. Ammattitaistelijan sana on yksi parhaista suosituksista, joita saat! Jos et pysty saamaan sellaista, voit yrittää kysyä ystäviltäsi ja sukulaisiltasi, jos he tietävät hyvämaineisia ja hyviä MMA-kuntosaleja.

Lue sopimus

Kuntosalilla saattaa olla suurempi riski loukkaantua. Siksi lue sopimus huolellisesti kuntosalin johdon kannasta kuntosalilla esiintyviin vammoihin. Loppujen lopuksi, jos sinut loukkaantui, koska ohjaaja päästää kätensä liian aikaisin, sinun ei pitäisi olla ainoa, joka maksaa sairauslaskusi. Lisäksi jotkut sopimukset sitovat sinut yhden vuoden sopimukseen, joka edellyttää, että maksat kova irtisanomismaksu, jos päätät lopettaa jäsenyyden ennenaikaisesti. On parasta olla selvillä siitä, mihin kirjaudut!

Comments are closed.