Gandi Fi
Multi Niche Blog

Kuinka tulla menestyväksi muotisuunnittelijaksi

Jos olet kuten minä, elät ja hengität muotia. Sinua inspiroi jatkuvasti niin monet uudet mallit, jotka pyörivät mielessäsi, niin monia, että et näytä saavan niitä kaikkia alas riittävän nopeasti niiden saapuvassa tahdissa. Haaveilet jatkuvasti päivästä, jolloin muotisi on muodin kiitoradalla, valot loistavat kirkkaasti yläpuolellasi, kamerat vilkkuvat kaikkialla ja yleisö on täysin lumoutunut uskomattomista malleistasi. Et voi lakata ajattelemasta päivää, jolloin avaat lehden tai katsot Oscareja ja näet kuuluisan julkkiksen yhdessä henkeäsalpaavista malleistasi. Kirjahyllysi on täynnä muotikirjoja ja aikakauslehtiä, ja et voi vastustaa käyntiä tekstiilikaupoissa katsomassa uusimmat kankaat, koristehelmet, strassit ja koristeet.

Tämä aina läsnä oleva unelma menestyvästä muotisuunnittelijasta saa sinut työskentelemään öisin öin malliesi parissa useimmissa tapauksissa useiden vuosien ajan ilman palkkaa ja tekemään työtä maksaaksesi pillerit, mikä on julmaa kidutusta, kun ajattelet vain elämistä. ja työskentelee muodin parissa.

Kuuluisia muotisuunnittelijoita tulee kaikilta elämänaloilta. Ei ole olemassa yhtä järjestelmää, jonka avulla sinusta tulee seuraava kuuluisa muotisuunnittelija. Jotkut ovat valmistuneet eliittimuotikouluista ja jotkut eivät ole koskaan käyneet muotikoulua. Jotkut ovat suorittaneet muotiharjoittelun muotitalossa ja toiset ovat tehneet omat mallinsa kellarissaan. Ainoat yhteiset elementit näillä muotisuunnittelijoilla on se, että heillä oli voimakas intohimo muotiin, he pystyivät suunnittelemaan muotia, joka oli erittäin kysytty ja yhteydessä johonkin, joka antoi heille mahdollisuuden murtautua muotiteollisuuteen. On tärkeää tulla menestyväksi muotisuunnittelijaksi, että saat itsesi ja mallisi mahdollisimman paljon esille, sillä kuinka kukaan tietää muodeistasi, jos he eivät näe niitä?

Saadaksesi muotisi esiin tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä:

1. Emme yleensä ole hyviä kaikessa, jotkut meistä ovat upeita vaatteiden suunnittelussa, mutta heiltä puuttuu ompelu- ja kuviointitaitoja. Täällä voit tehdä yhteistyötä jonkun kanssa, joka jakaa intohimosi muotiin ja jolla on puuttuvat taidot. Yhdistämällä erilaisia taitoja voit luoda todellisen tuotteen, jota voidaan esitellä.
2. Kun sinulla on 14 asun muotisarja, voit hakea paikalliseen muotiviikkoosi. Yhdysvalloissa: New Yorkissa, Los Angelesissa ja San Franciscossa on muotiviikkoja. Nämä muotiviikot houkuttelevat monia toimittajia, toimittajia ja paikallisia sosiaalisia henkilöitä, jotka näkevät muotisi ja mahdollisesti antavat sinulle näkyvyyttä tullaksesi tunnetuksi.
3. Monet kaupungin yökerhot pitävät muotinäytöksiä, selvitä, mitkä yökerhot pitävät muotinäytöksiä, ja ota heihin yhteyttä saadaksesi tietää, miten voit erota tulevasta esityksestä.
4. Etsi muotiliikkeitä, jotka vastaavat suunnittelemaasi muotia, lähde ensin kauppoihin katsomaan ympärillesi, jos näet vaatteesi sopivan hyvin kauppaan, selvitä, kuka on omistaja ja kysy, olisiko hän halukas saada joitain muotiasi myyntiin heidän myymälässään. Tulet hämmästymään siitä, kuinka monet kaupan omistajat ovat valmiita työskentelemään kanssasi. Kävelin ympäri San Franciscoa Nob Hillin alueella ja laitoin muotini, kun olin vieraillut ja keskustellut tuotteestani neljän putiikin kanssa. Kun näytät muotiasi, saat arvokkaita näkemyksiä siitä, onko suunnitelmillasi kysyntää ja jos sinun on muutettava malleja myynnin lisäämiseksi. Se antaa sinulle myös ilmaisen näkyvyyden yleisölle. Kun muodinne myyvät, voit esitellä tämän sijoittajille, jotka ovat enemmän kuin valmiita investoimaan linjaasi, kun todistat muodillasi olevan vahvaa kysyntää.

Jos sinulla on vaikeuksia luoda muotia pääoman, yhteyksien tai kaikkien tarvittavien taitojen puutteen vuoksi, voit vierailla osoitteessa [http://www.cluehut.com], jossa voit luoda ilmaiseksi profiilin, jossa kerrotaan mitä tarvitset ja kuka toivot saavasi yhteyden muotiunelmasi saavuttamiseksi. Voit myös selata ja olla yhteydessä muihin, jotka pitävät sinusta ja ovat luoneet profiilin, joka tarjoaa mahdollisuuksia, joissa voit yhdessä saavuttaa muotialan menestystä.

Comments are closed.