Gandi Fi
Multi Niche Blog

Mitkä ovat pianosi siirtämisen menettelytavat?

Etkö tunne pianon liikkuvaa projektia? Älä huoli, seuraava artikkeli kertoo tarvittavista laitteista, jotka olisivat mukana siirtoprosessissa, ja siitä, mitä voit tehdä, jos olet epävarma. Koska tämän tyyppiseen liikkeeseen liittyy raskas mutta hauras esine, harkitse ammattilaisten etsimistä auttamaan sinua suorittamaan se turvallisesti, tehokkaasti ja huoletta.

Välttämättömät laitteet

Ensimmäisessä vaiheessa pianon siirtämisessä olisi oikeat varusteet. On erittäin suositeltavaa varmistaa, että siellä on vahvoja tai raskaita hihnoja, jotka kiinnittävät pianon tiukasti yhteen. Jotta piano voidaan helposti siirtää, on suositeltavaa käyttää dollya, joka pystyy tukemaan koko pianoa. Jos et ole varma mistä tahansa, ota yhteyttä ammattilaisliikkeeseen ja kysy heiltä, ​​voisivatko he ohjata sinut työkalujen oikeaan käyttöön ja antaa asiaankuuluvia neuvoja, jotka riippuvat omistamasi pianon tyypistä ja joita siirrät. Varo myös kolhuja, naarmuja tai naarmuja, hanki jonkinlainen suojakerros, jotta estät niitä tapahtumasta itse siirron aikana.

Suojaa kansi

Toinen vaihe on suojata näppäimistön kantta, lukita ja kiinnittää kansi tiukasti, jotta vältetään uudelleen avautuminen siirron aikana. Sinun on varmistettava, että se on lähellä, koska avaimet sisällä ovat hauraita ja niitä on aina suojattava. Jos lukko tai muut siihen liittyvät laitteet eivät sulje sitä kunnolla viime hetkellä, varmista, että liikkeet tai käärit sen sijaan koko pianon. Älä käytä esimerkiksi teippiä, koska se vahingoittaa puun pintaa tai pintaa.

Kääri se ylös

Kolmas vaihe on kääriä piano ylös. Kääri piano sopivalla pehmusteella ja liinalla kiinnittämällä erityistä huomiota kulmiin ja kiinnittämällä kaikki lopuksi pakkausteipillä. Muistutus, estä suoraa kosketusta nauhan ja pianon pinnan kanssa.

Comments are closed.