Gandi Fi
Multi Niche Blog

Oppiminen paperin murskaamisen eri tasoista

Jos luulet, että paperin murskaamiseen on vain yksi tulos tai taso, olet väärässä! Toisin kuin monet ihmiset uskovat, paperin murskauksessa on jopa kuusi tasoa nauhaleikkauksen lopputuloksesta konfettileikkauksen lopputulokseen. Eri yritykset, yritykset ja toimistot edellyttävät erilaista yksityisyyden ja turvallisuuden tasoa, ja asianomaisten osapuolten, jotka ovat vastuussa tästä hävittämisestä, tulisi tutkia tarvitsemansa murskaamisen taso yksityiskohtaisesti. Tässä ovat paperin murskaustasot ja mihin ne yleensä on tarkoitettu!

Tasojen 1 ja 2 murskaaminen

Koneet, jotka murskaavat tason 1, dokumentoivat pitkiksi nauhoiksi, joiden pituus on noin 12 mm. Tämä murskausmenetelmä on enimmäkseen jätteiden yleiseen vähentämiseen tai arkaluonteisten asiakirjojen hävittämiseen. Tason 2 murskaavat koneet leikkaavat asiakirjat kaistaleiksi, joiden pituus voi olla enintään 6 mm. Tämä murskaustaso koskee yleensä arkaluontoisia asiakirjoja, kuten toimistoasiakirjoja ja sähköposteja, jotka on tulostettu ja joita ei enää tarvita.

Tason 3 ja 4 silppuaminen

Koneet, jotka suorittavat tason 3 murskaamisen, leikkaavat asiakirjat sekä vaaka- että pystysuunnassa, toisin sanoen poikkileikkauksena. Tämä lisää suuresti vaikeuksia jokaiselle, joka yrittää palata paperin takaisin yhteen, ja nauhaleikatut paperinpalat eivät saa olla yli 4 x 4 mm pituisia. No, koneet, jotka pilkkovat tasoa 4, käsittelevät yleensä asiakirjoja, jotka ovat erittäin salassa pidettäviä ja arkaluontoisia, kuten yrityksen myyntitiedot tai suuren ryhmän yksityishenkilöiden / asiakkaiden yksityiset tiedot.

Tasojen 5 ja 6 murskaaminen

Tason 5 ja 6 murskauksessa asiakkaat vaativat yleensä lähes mahdotonta mahdollisuutta, että asiakirja voidaan koota takaisin yhteen. Silputut hiukkaset ovat hyvin pieniä, ja asiakkaita, jotka pyytävät tällaisia ​​silppureita, ovat yleensä valtion elimet ja armeija, jotka haluavat hävittää arkaluonteiset asiakirjansa turvallisesti.

Comments are closed.