Gandi Fi
Multi Niche Blog

Ovatko treenikuulokkeet paremmat kuin tavalliset langattomat kuulokkeet treenikäyttöön?

Oletko, kuten useimmat meistä, liian laiska nousemaan ylös ja treenaamaan? No sitten, laita pirteää musiikkia soimaan, mieluiten jotain biitillä ja motivoivilla sanoilla ja tunnet itsesi varmasti pian motivoiduksi jatkaa eteen päin! Siihen on syynsä, miksi lähes jokaisella kuntosalilla soi musiikki kajareista koko päivän. Musiikki yleensä auttaa lisäämään kestävyyttä ja saa sinut yleisesti paremmalle tuulelle. Harvard Health -lehden julkaisema tuore artikkeli vahvisti edellä mainitun.

Jokaisella on kuitenkin omat mieltymyksensä musiikin suhteen ja se, mikä saattaa motivoida sinua treenaamaan ja kuntoilemaan paremmin, ei välttämättä tee samaa toiselle ihmiselle. Se saattaa jopa ärsyttää heitä. Ja siksi moni kantaa salille mukanaan omat kuulokkeensa. Kuuntelemalla soittolistaa, jonka olet erityisesti valinnut itse, saa sinut todella vauhtiin.

Ne pysyvät paikallaan, kun liikut

Musiikin kuuntelun koko tarkoitus lihaksia treenatessasi on se, että voit liikkua paremmin ja treenata tehokkaammin, mutta normaaleilla kuulokkeilla se tuntuu joskus väsyttävältä. Se, että ne täytyy säätää uudelleen joka kerta, kun liikut äkillisesti, voi todella pysäyttää treenisi. Treenikuulokkeilla asiat on kuitenkin toisin. Strategistin tekemän kyselyn mukaan suurin osa urheilijoista käytti mieluummin treenikuulokkeita kuin tavallisia. Treenikuulokkeet on erityisesti suunniteltu pysymään paikoillaan, kun liikut. Ne ovat melko kevyet verrattuna tavallisiin langattomiin kuulokkeisiin, mikä tarkoittaa, että voit kallistaa päätäsi mihin tahansa kulmaan, etkä edes oikeastaan tunne, että korvassasi on mitään. Useimmat näistä kuulokkeista on erityisesti suunniteltu, eivätkä ne paina korvien herkkiä osia, mutta musiikki silti kuulostaa kirkkaalta ja yhtä äänekkäältä, kuin tavallisistakin kuulokkeista. Ja mikä parasta, ne pysyvät turvallisesti paikoillaan.

Niiden käyttö ei rajoitu vain treenaamiseen

Yleinen oletus on, joka ihmisillä on, että treenikuulokkeita voidaan käyttää vain treenaukseen. Vaikka sana treeni on nimessä, niitä voidaan kuitenkin käyttää myös pelitarkoituksiin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun kolikkopelit ovat näytöllä, pelaajat haluavat nähdä kaikki ominaisuudet, kuten värin, äänet ja tuntuman. Siksi nämä kuulokkeet on varustettu palvelemaan ääntä pelatessasi kolikkopelejä ja muita kasinopelejä. Niiden rakenne on suunniteltu siten, että ne ovat käteviä kaappaamaan täydellisen tunnelman.

Boostatut äänet, boostattu motivaatio

Vaikka treenikuulokkeet on suunniteltu erityisesti pienikokoisiksi ja kevyiksi, ne tarjoavat paremman äänentoiston kuin tavalliset kuulokkeet. Jos olet jo satsannut hyviin treenikuulokkeisiin, huomaat varmasti eron. Musiikin äänentoisto on kovaa, mutta ei liian kovaa, vaan juuri sen sopiva, että jaksat käydä läpi tiukan treenisessiosi, suorittaa viimeisen toistosi ja juosta ylimääräisen kilometrin. Laita siis lempimusiikkisi soimaan ja anna motivaation tulla luoksesi.

He lopettavat vasta kun sinäkin lopetat

Harmi, eikö olekin? Langattomien kuulokkeidesi akku loppuu kesken harjoituksen, koska unohdit ladata ne edellisen treenin jälkeen? No, treenikuulokkeiden kanssa sinun ei tarvitse kärsiä hässäkästä ennen jokaista salireissua. Useimmat niistä lupaavat mennä 5–8 tunnin toistoajan vain yhdellä latauksella. Ja tarjolla on muutamia vaihtoehtoja, kuten Bose Sportv -nappikuulokkeet ja Enacfire, jotka kestävät vieläkin kauemmin! Ja jos niiden akku joskus loppuu kesken kaiken, niiden lataaminen tuskin kestää 12–15 minuuttia saadaksesi taas kahden tunnin käyttöajan. Kun siis seuraavan kerran menet treenaamaan, sen sijaan, että murehtisit, antavatko kuulokkeesi periksi vai eivät, voit keskittyä enemmän siihen, annatko sinä periksi vai et.

Hien ja veden kestävät

Treenikuulokkeet ovat paljon kestävämpiä. Ne ovat sekä hikeä että vettä kestäviä, ja ne on suunniteltu huolellisesti kestämään kaikenlaista kosteutta. Tämä tarkoittaa, että voit hikoilla niin paljon kuin haluat, eikä sinun tarvitse huolehtia vahingoittamasta niitä, kun treenaat. Myös jos satut olemaan lenkillä ja yhtäkkiä rankkasade yllättää, voit silti jatkaa matkaa. Kuvittele juoksevasi sateessa, kun suosikki kappaleesi soi taustalla!

Treenikuulokkeet voittoon!

Muistatko, miten heitit tavalliset kuulokkeesi (johdolliset) jorpakkoon hankkiaksesi langattomat kuulokkeet niiden helppouden vuoksi? Sinun on aika tehdä samoin tavallisille langattomille kuulokkeillesi. Vaihda ne langattomiin treenikuulokkeisiin ja paranna entisestään harjoitus- ja treenisessioitasi!

Comments are closed.