Gandi Fi
Multi Niche Blog

Miksi aktiivisuusrannekkeet ovat yksi parhaista henkilökohtaisista hankinnoista vuonna 2021?

Kun terveet elämäntavat omaavat ammattiurheilijat, fyysisesti hyväkuntoiset mallit ja julkisuuden henkilöt ovat ottaneet haltuunsa useita sosiaalisen median alustoja, fyysisen kunnon ihannointi on kasvanut. Brunelin yliopiston julkaisema tuore tutkimus osoittaa, että noin 50 % 20–45-vuotiaista ihmisistä katselee ja harrastaa eri sosiaalisen median alustoilla julkaistua kuntoiluun liittyvää sisältöä ja tämä on vaikuttanut heidän elämäntapoihinsa rajusti! Myös vanhempien ihmisten on nähty harrastavan yhä enemmän liikuntaa erilaisten perussairauksien vuoksi.

Nyt useimpien ihmisten, varsinkin heidän, joilla on hyvin tarkat tavoitteet, on pidettävä kirjaa treeneistään. Ja mikä olisikaan parempi tapa kuin aktiivisuusrannekkeen ostaminen? Juuri siksi lähes joka toisella kuntoilijalla on kuntoiluranneke kädessään.

Mittaavatko aktiivisuusrannekkeet tarkasti suorituskykyäsi ja edistymistäsi?

Jos olet panostanut hyvään aktiivisuusrannekkeeseen, kuten Fitbitiin, voit seurata liikuntatottumuksiasi ja edistymistäsi tarkasti. Useimmat aktiivisuusrannekkeet tarkkailevat sykettäsi, laskevat ottamiesi askelten määrän ja voivat määrittää, millaista aktiviteettia harrastat.

Perusaktiviteetteja, kuten kun sykkeesi nousee pyöräilyn tai juoksemisen seurauksena, seurataan, mutta jos kehon aktiivisuus muuttuu vähemmän rasittavan toiminnan takia, rannekkeet havaitsevat myös tämän. Esimerkiksi, jos olet verkossa ja mielessäsi on live veto, se seuraa muutosta kehossasi, jos sykkeesi nousee. Olet ehkä huomannut, että livevedonlyönnissä peliä katsellessasi hermostuneisuutesi voi kasvaa tai saatat kokea adrenaliiniryöpyn heti, kun kuulet kovia ääniä kesken play off -pelin. Aktiivisuusrannekkeetv mittaavat tarkasti kehosi suorituskykyä jopa tuossa tilassa.

Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä antavat sinulle tarkan kuvan siitä, kuinka hyvin olet edistymässä kohti tavoitteitasi. Lisäksi voit seurata kaikkia näitä asioita puhtaasti terveytesi ja aktiivisuutesi seuraamiseksi, vaikka sinulla ei olisikaan ennalta asetettuja tavoitteita. Aktiivisuusranneke voi auttaa sinua ymmärtämään yleistä terveydentilaasi paremmin. Tuore tutkimus paljasti, että aktiivisuusrannekkeet yleensä auttavat ihmisiä tulemaan 40 prosenttia aktiivisemmiksi. Ja me kaikki tiedämme, että optimaalinen määrä aktiivisuutta ja liikuntaa tarkoittaa hyvää sydänterveyttä.

Aktiviteettirannekkeita on nyt yhä helpompi ostaa ja käyttää

Kunnonseurantalaitteet ovat edistyneet huomattavasti muutaman viime vuoden aikana. Aktiviteettirannekkeet ovat ehdottomasti listan kärjessä, kun keskustellaan kunnonseurantalaitteista. Nämä rannekkeet voidaan synkronoida muiden laitteiden kanssa, jotta tietosi pysyvät turvassa. Menet synkronoivat aktiivisuusrannekkeensa älypuhelimiinsa, jotka sitten erilaisten sovellusten avulla esittävät kaikki nämä tiedot paljon helpommin ymmärrettävällä tavalla kaavioiden ja vertailukaavioiden muodossa.

Kuluttajilla on nyt valittavanaan niin monesta aktiivisuusrannekkeesta, kun viime vuosikymmenellä tarjolla oli vain muutama. Aivan kuten älypuhelimet, aktiivisuusrannekkeiden hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat. Voit valita joko huippulaadukkaan laitteen tai sitten yhden halvemmista vaihtoehdoista. Voit valita budjettiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivan.

Toimii lähes jokaiselle

Hienoa uusimmissa aktiivisuusrannekkeissa on se, että ne voivat helposti määrittää, millaista liikuntaa harrastat. Oli se sitten lenkkeily, pyöräily, aerobinen kuntoilu tai jopa uinti! Vedenkestävät aktiivisuusrannekkeet ovat loistavia, jos haluat nähdä montako kierrosta olet uinut.

Jos olet urheilija ja nykyinen harjoitusjärjestelmä ei toimi sinulle, voit sisällyttää aktiviteettirannekkeen treeniohjelmaasi. Vout nähdä, mikä toimii sinulle ja mikä ehkä ei. Jos olet ylipainoinen ja yrität karistaa kiloja, aktiivisuusrannekkeesi voi pitää kirjaa kaloreistasi ja ilmoittaa ajan, jolloin sykkeesi on sopivassa kohdassa liikuntaa varten.

Tämän lisäksi vanhukset voivat käyttää näitä aktiivisuusrannekkeita sydämen toiminnan seuraamiseen. Yhdessä tehokkaan älypuhelinsovelluksen kanssa lääkärit, hoitajat ja perheenjäsenet voivat myös pitää silmällä kriittisiä sydänpotilaita. Nämä sovellukset lähettävät ilmoituksia ja hälytyksiä heti, kun epätavallinen piikki sydämessä tapahtuu. Tämä voi auttaa estämään vakavia tilanteita potilaille.

Joten kyllä, aktiivisuusranneke on toimiva lähes jokaiselle!

Tuletko tutustumaan eri aktiivisuusrannekkeisiin?

Kaiken kaikkiaan ihmiset ovat kiinnostuneita pitämään kirjaa liikuntatottumuksistaan nyt enemmän kuin koskaan. He ovat valmiita panostamaan laitteisiin, jotka ovat sekä luotettavia että kompakteja. Siksi aktiivisuusrannekkeita on saatavilla kaikkialla ja luultavasti myös niiden kysyntä jatkaa nousuaan.

Comments are closed.